Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Καλέσματα σε δράσεις - κινητοποιήσεις ενόψει της δίκης


Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού
Πανεπιστημίου Αθηνών
Μέλος της Ο.Δ.Π.Τ.Ε.
Πανεπιστημίου 30
e-mail: sdpekpa@gmail.com
http://sdpekpa.blogspot.gr/

Αθήνα 5 Οκτωβρίου 2015
αρ.πρωτ: 1554


ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ


Ενόψει της δίκης των 14 συναδέλφων μας για τη μεγάλη και νικηφόρα απεργία μας, και σύμφωνα με τις αποφάσεις της ΓΣ του Συλλόγου μας:
Την Τετάρτη, 7/10, πραγματοποιούμε στάση εργασίας από τις 12.00 και μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Στις 12.30 συμμετέχουμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, μαζί με τους συναδέλφους μας του ΕΜΠ, για να απαιτήσουμε την παύση της δίωξης των απεργών. Στη συνέχεια, συμμετέχουμε στην κινητοποίηση των συνάδελφών μας συμβασιούχων στο κεντρικό κτήριο, συμπαραστεκόμενοι στα δίκαια αιτήματά τους.
Την Πέμπτη, 8/10, πραγματοποιούμε στάση εργασίας από τις 12.00 και μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Στις 12.30 οργανώνουμε, μαζί με τους συναδέλφους μας του ΕΜΠ, συνέντευξη τύπου σχετικά με τις πολιτικές / συνδικαλιστικές διώξεις των 14 απεργών των Πανεπιστημίων, στο κτήριο Κωστής Παλαμάς (Σίνα και Ακαδημίας).
Την Παρασκευή, 9/10, πραγματοποιούμε στάση εργασίας από τις 12.00 και μέχρι τη λήξη του ωραρίου. Στις 12.00 συγκεντρωνόμαστε στην Πρυτανεία για να πραγματοποιήσουμε δράσεις δημοσιοποίησης της δίωξης των απεργών.
Τη Δευτέρα 12/10, ημέρα της δίκης, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ. Στις 12.00 πραγματοποιούμε συγκέντρωση στα δικαστήρια (πρ. Σχολή Ευελπίδων).

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ 
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΙΚΗΣΑΜΕ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΩΚΟΜΑΣΤΕ



Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος             Η Γ.Γραμματέας

Ζαχαρίας Τριγάζης      Μαρλέν Λογοθέτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου